Сподели
Меню

Монтаж на гипскартон и окачени тавани

В желанието ни да работим с най- висок клас на качество материали и стремежът ни да следваме най-новите технологии, в последните години често в изпълняването на различни проекти използваме плоскости WELL PANEL .

виж повече ...

Бани и монтаж на плочки

Банята често е най-малкото помещение в едно жилище, натоварено с множество различни функции, затова за вашето удобство изключително важно е разположението на душ, мивка, тоалетна и т.н. Опитният специалист би могъл да прецени това само с един поглед. Дейността по всеки основен ремонт на баня е добре да включва пълен комплекс от решения.

виж повече ...

Шпакловка

Шпакловката е задължителна операция, която придава гладкост и добър вид на стените и таваните в помещението. На нея се разчита често за леко коригиране в известни граници на кривините на стените. Тук също спазването на множество правила и процеси са задължителни, за да бъдат избегнати пукнатини, деформации и други нежелани странични ефекти.

виж повече ...

Шлайфане на стени и тавани

Финното шлайфане е последният процес, за постигане на изящна гладкост на стени и тавани, преди полагането на синтетичната боя или декоративна мазилка. Екипът ни от специалисти разполага със професионална машина за безпрахово шлайфане на стени и тавани

виж повече ...

Боядисване

След постигането на една перфектна основа идва на ред и полагането на боя. Освен с добре познатите техники на боядисване със четка и валяк,ние от LUXREMONTI разполагаме със собствена професионална техника за безвъздушно боядисване

виж повече ...

Декоративни мазилки

За да създадете свой стил в интериора и по-луксозна визия може да изберете от различните видове декоративни мазилки. Умелото им съчетание би впечатлило всеки, търсещ нещо повече от боя по стените!

В зависимост от търсеният ефект, бихме могли да предложим изключително богата гама – декоративни мазилки с античен ефект, впечатляващи ефекти на кадифени платове, седефени отблясъци, перлен ефект и много други.

виж повече ...